Complete badkamerrenovatie

Mans Klussenbedrijf is gespecialiseerd in complete badkamerrenovaties. Bij een opknapbeurt kunt u denken aan het plaatsen van een nieuwe douchebak en het vernieuwen van sanitair. De klus wordt complexer wanneer er raapwerk bij komt kijken of wanneer er muren verplaatst moeten voor een uitbreiding van de badkamer.
De complexiteit van het project wordt van te voren met u doorgesproken, zo heeft u een duidelijk beeld van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Tijdens het voorbereidende gesprek vertellen we u ook over de kosten en de planning. Binnen de planning houden we bijvoorbeeld rekening met de tijd dat het stuckwerk moet drogen. Na afloop van het gesprek stellen we een vrijblijvende offerte op, zodat u geen onverwachte kosten heeft bij de renovatie. Wanneer u akkoord bent met de offerte, zullen wij de renovatie naar 100% tevredenheid uitvoeren.
Naast complete badkamerrenovaties is het mogelijk om kleinere onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit te laten voeren, zoals het vervangen van een toilet of het vernieuwen van tegelwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact
Heeft u vragen over badkamerrenovaties? Neem contact op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.