Demontage en sloopwerk

Mans Klussenbedrijf is een full service klussenbedrijf: naast het installeren van nieuwe keukens en badkamers, kunt u ook bij ons terecht voor het verwijderen van het oude interieur. Voorbeelden van demontage en sloopwerk zijn het demonteren van het huidige sanitair en het verwijderen van leidingen die in de nieuwe keuken of badkamer overbodig zijn. Het is ook mogelijk dat wij de wand- en vloertegels voor u verwijderen. Alles gebeurt in nauw overleg met u.

Graag geven we u een beeld hoe het gemiddelde demontage en sloopwerk verloopt. Wanneer we beginnen met de sloop van uw oude badkamer of keuken, zorgen we eerst voor dat de looppaden in de woning zijn afgedekt. Zo blijft de rest van uw huis netjes en schoon. De waterleidingen worden indien nodig door ons afgesloten. We gaan verder met de sloopwerkzaamheden en meestal verwijderen we ook de oude tegels. Het puin wordt natuurlijk door ons afgevoerd.

Na het slopen wordt duidelijk of de ondergrond behandeld moet worden voordat u nieuwe tegels kunt aanbrengen. De ondergrond van de wanden en vloeren moet namelijk glad, stabiel, droog, stof- en vetvrij zijn voor een optimaal resultaat. Na het behandelen van de ondergrond kunnen de tegels door ons of door uzelf gezet worden en kan het nieuwe interieur gemonteerd worden. Het is mogelijk om deze werkzaamheden ook door ons bedrijf uit te laten voeren. Lees hier meer over op de desbetreffende pagina’s.

Contact

Wilt u door Mans Klussenbedrijf demontage en sloopwerk laten uitvoeren? Neem contact op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.