Goed metselwerk

Metselen is een ogenschijnlijk simpele techniek, maar goed metselwerk is meer dan alleen maar het stapelen van stenen. De hoofdzaak is dat de stenen zodanig in de specie gewreven worden dat alle ruimten tussen de stenen volledig vol raken. Hiervoor is een ervaren metselaar nodig.

Mans Klussenbedrijf is zeer ervaren met het leveren van goed metselwerk. Wij werken al meer dan twintig jaar in de bouwsector en hebben ervaring in met metselwerk voor nieuwbouwprojecten en voor bestaande panden. Ons bedrijf metselt voor particulieren, bedrijven en voor andere bouwbedrijven als onderaannemer.

Het is mogelijk om Mans Klussenbedrijf in te schakelen voor grote en kleine metselklussen. Voorbeelden van kleine metselwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn het plaatsen van een nieuwe schoorsteen, het metselen van een serre of een aanbouw, en het maken van een tuinmuur. Naast de uitvoering van goed metselwerk kunnen wij ook alle lijmwerkzaamheden professioneel voor u uitvoeren, zoals het lijmen van kalkzandsteen voor spouwmuren en scheidingswanden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u goed metselwerk laten uitvoeren? Neem contact op met Mans Klussenbedrijf door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.