Nieuwe badkamermeubels plaatsen?

Wilt u een nieuw toilet, nieuwe keuken, of nieuwe badkamermeubels plaatsen? Wanneer u nieuw sanitair of andere badkamer meubels heeft aangeschaft, komt Mans Klussenbedrijf het meubilair graag bij u installeren. Bij de installatie bent u en blijf u volledig betrokken, op deze manier verkrijgt u het gewenste resultaat en heeft u een extra stukje zekerheid.

De andere zekerheden die u bij ons bedrijf heeft, zijn die van een snelle montage en die van een scherp tarief. Voor we de badkamermeubels plaatsen, ontvangt u een overzichtelijke offerte en maken we duidelijke afspraken met u over de installatie. De gemaakte afspraken worden altijd door ons nagekomen.

Het plaatsen van nieuwe badkamermeubels kan goed gecombineerd worden met één of meer van onze andere werkzaamheden. Zo is het handig om bij een badkamerrenovatie of -verbouwing ook meteen de muren goed te laten uitvlakken en opnieuw te laten betegelen. Het opnieuw stucen van het plafond behoort tevens tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijke combinaties en de voordelen hiervan.

Contact

Wilt u door ons badkamermeubels laten plaatsen? Neem contact op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.