Over ons

Welkom bij Mans Klussenbedrijf, uw klussenbedrijf in de omgeving van Hoofddorp. Wij verzorgen verbouwingen, onderhoud en reparaties voor zowel particulieren als bedrijven; door onze ruime ervaring voeren wij elke klus snel en vakkundig uit.
Mans Klussenbedrijf in Hoofddorp werd opgericht door klusjesman A. el Mansouri. Hij heeft veel ervaring in de bouw en wil dit graag inzetten voor allerhande klussen. Eerder werkte A. el Mansouri als zelfstandig ondernemer en was geruime tijd in loondienst van een gerenommeerd klussenbedrijf in Amstelveen. Na twintig jaar werken was hij toe aan een nieuwe uitdaging en werd gestart met Mans Klussenbedrijf in Hoofddorp.
Als klussenbedrijf verrichtten wij de onderstaande diensten:

  • Verbouwingen, onderhoud, en reparaties
  • Badkamer renovaties en installatie van badkamermeubels
  • Montage van nieuwe keukens
  • Schilderen, metselen, en betegelen
  • Afbouwwerk zoals stucen en bepleisteren van wanden

Wij zijn beschikbaar voor zowel grote als kleine klussen. Van te voren spreken we duidelijk het gewenste budget, de planning en de mogelijkheden met u door. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u. Wanneer u de offerte heeft ondertekend voeren we alle klussen netjes en snel voor u uit. Wij streven na dat u 100% tevreden bent over de werkwijze en over het resultaat. Mans Klussenbedrijf is gevestigd in Hoofddorp, maar wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Wilt u meer weten over Mans Klussenbedrijf in Hoofddorp? Neem contact op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.