Professioneel pleisterwerk

Om u muren behangklaar of sausklaar te maken, brengen wij een laag gipsmortel aan. Deze gipsmortel wordt ook wel pleister genoemd. Het pleisterwerk zorgt ervoor dat het resultaat na de betegeling een mooie, vlakke muur is. Pleisterwerk is tevens geschikt voor plafonds.

Door het aanbrengen van een enkele of meerdere basislagen gipsmortel, maken we de wanden waterpas en zorgen we dat de wanden netjes haaks op elkaar staan. Na het uitvoeren van professioneel pleisterwerk kunnen we diverse andere klussen voor u uitvoeren.

Professioneel pleisterwerk is namelijk goed te combineren met de overige diensten van Mans Klussenbedrijf. U kunt na het pleisteren bijvoorbeeld de wanden laten betegelen, de nieuwe keuken door ons laten installeren, het toilet laten plaatsen, of de nieuwe badkamermeubels laten plaatsen. Lees hier meer over op de desbetreffende pagina’s of vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor professioneel pleisterwerk en onze andere diensten maken wij graag een offerte op maat.

Contact

Wilt u door Mans Klussenbedrijf professioneel pleisterwerk laten uitvoeren? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.