Raapwerk

Wanneer u uw oude keuken of badkamer eruit heeft laten slopen, kan de ruimte eruit zien alsof er niets meer van te maken is. Dan is raapwerk de oplossing! Uitrapen is het waterpas en haaks uitvlakken van grove oppervlakten. Het waterpas maken van wanden is heel belangrijk in verband met het tegelwerk dat er eventueel later opgezet gaat worden. Ook voor de keuken zijn waterpas wanden essentieel. Dit vanwege de kasten, apparatuur en het aanrecht die tegen de wanden aanstaan. Door vakkundig uitgevoerd raapwerk ontstaan er geen kieren tussen de wanden en het interieur.

Naast wanden die waterpas zijn, is het grote voordeel van raapwerk dat de wanden haaks op elkaar staan. In de badkamer wordt namelijk de douchebak of het bad in de hoek geplaatst. Als de hoeken niet haaks op elkaar staan, moeten die kieren gedicht worden met dikke randen kit. Raapwerk zorgt dus voor het mooiste resultaat van een verbouwing en renovatie.
Contact

Wilt u door Mans Klussenbedrijf raapwerk laten uitvoeren? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.