Schilderwerken binnen en buiten

Bij een bestaande woning is het belangrijk om de schilderwerken binnen en buiten regelmatig te onderhouden. Mans Klussenbedrijf staat klaar om u deze zorgen uit handen te nemen.
Voor schilderwerk in het huis kunt u bijvoorbeeld denken aan het verven van de wanden en plafonds. Bij ons klussenbedrijf is het mogelijk om zelf het materiaal aan te leveren of de levering aan ons uit te besteden. Wij zorgen van te voren voor dat alle belangrijke dingen netjes voor u afgedekt en/ of afgeplakt worden. Vervolgens bereiden we de oppervlakten voor door bijvoorbeeld gaatjes in de muren op te vullen, oud behang te verwijderen, of door een basislaag verf aan te brengen. De voorbereiding hangt af van de situatie in uw woning. Daarna brengen we de verf nauwkeurig aan en tot slot wordt al het werk netjes door ons afgerond.
Het buitenschilderwerk kan bestaan uit het schilderen van raam- en deurkozijnen of het verven van de buitendeur. Maar het schilderen van de gevelbetimmering en buitenmuren behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Hebt u andere schilderwerken binnen of buiten? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Contact

Heeft u vragen over schilderwerken binnen of buiten? Neem contact op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.