Service

Mans Klussenbedrijf is beschikbaar voor zowel kleine als grote bouwklussen. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken. Tijdens het gesprek nemen we bijvoorbeeld het gewenste budget en de planning met u door.
Ons bedrijf verricht onder andere afbouwwerk voor zowel particulieren als voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor kleine en klussen. U heeft de keuze om het materiaal zelf in te kopen of om de aankoop voor het gemak aan ons over te laten. Wanneer u het materiaal door ons bedrijf laat leveren kunt u rekenen op A kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Dat is één van de services van Mans Klussenbedrijf.

Andere services waar u bij ons op kunt rekenen zijn:

  • Kwaliteit en goede service
  • Vertrouwde en snelle dienstverlening
  • Een 100% tevredenheidgaranties

Onder kwaliteit en een goede service verstaan wij een nette uitvoering van ons werk. Wij vinden het belangrijk om de ruimtes zowel tussentijds als na afloop van het project netjes voor u achter te laten. Dit maakt ook deel uit van onze vertrouwde dienstverlening: wij vinden het belangrijk om u de zorgen omtrent de verbouwing of renovatie uit handen te nemen. Wij staan met plezier tot uw beschikking.
Contact
Heeft u vragen over afbouwwerk? Neem contact op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.