Tegels laten zetten

Is uw keuken, badkamer, of toilet toe aan vernieuwing? Dan is het belangrijk om de tegels te laten zetten door een professionele tegelzetter voor een mooi resultaat. Mans Klussenbedrijf heeft de juiste kennis en ervaring in huis om de klus vakkundig voor u te klaren.

Voor we de muur of vloer gaan betegelen is het belangrijk dat de oppervlaktes glad, stabiel, droog, stof- en vetvrij zijn. Wij kunnen de wanden voor u voorbereiden wanneer u dit wenst. Er wordt in ieder geval een coating door ons aangebracht zodat de tegels goed kunnen hechten. Wanneer u zowel de wanden als de vloeren wil betegelen, beginnen we met de wanden. De tegels worden netjes door ons aangebracht en gevoegd. Vervolgens leggen we de vloertegels. Nadat u de tegels heef laten zetten is het mogelijk om nieuwe badkamermeubels te installeren. Lees hier meer over op de desbetreffende pagina.
Het is ook mogelijk om het demontage- en sloopwerk door ons uit te laten voeren. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u door Mans Klussenbedrijf tegels laten zetten? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.