Vakkundig tegelwerk

Mans Klussenbedrijf is gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van badkamers. Eén van de belangrijkste werkzaamheden die tijdens zo’n verbouwing wordt uitgevoerd is het betegelen van de wanden en vloeren. Wij hebben veel ervaring en leveren vakkundig tegelwerk tegen een zeer scherp tarief.

Onze dienstverlening in vakkundig tegelwerk bestaat onder andere uit het verwijderen van de oude tegels. Het puin wordt uiteraard netjes door ons afgevoerd en na de demontage kunnen we voor u bekijken wat een passende volgende stap is. Wanneer de muren niet zo heel erg vlak zijn, kunnen we raapwerk voor u uitvoeren of de muren voor u stucen. De benodigde werkzaamheden bespreken we na het verwijderen van de oude tegels. Op deze manier kunnen we van deskundig advies voorzien, en het beste resultaat leveren. Tijdens de uitvoering van het tegelwerk blijft u altijd betrokken, dat is één van de services waar u op kunt rekenen bij Mans Klussenbedrijf. De andere services waar u bij ons bedrijf vanuit kunt gaan zijn een vertrouwde dienstverlening, uitmuntende kwaliteit en een scherp tarief. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Contact

Wilt u meer weten over ons vakkundige tegelwerk? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 – 14 72 40 48 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.